Skocz do treści

Ministerstwo Środowiska - przejdź do strony głównej

  1. Strona główna Biuletynu Informacji Publicznej
  2. ePUAP
  3. PL
  4. EN
  5. RSS - instrukcja obsługi, wybór kanałów
  6. Wersja mobi
  7. Pogoda

Szybki dostęp

Ścieżka do tej strony:

Opinie/informacje o przepisach


Wymóg dołączania decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach realizacji przedsięwzięcia w przypadku ubiegania się o pozwolenie zintegrowane dla istniejącej instalacji MBP

2015-05-15

+ więcej: Wymóg dołączania decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach realizacji przedsięwzięcia w przypadku ubiegania się o pozwolenie zintegrowane dla istniejącej instalacji MBP


Opinia ws. rozliczenia z nieodebranej opłaty depozytowej, o której mowa w ustawie z dnia 24 kwietnia 2009 r. o bateriach i akumulatorach

2015-04-24

+ więcej: Opinia ws. rozliczenia z nieodebranej opłaty depozytowej, o której mowa w ustawie z dnia 24 kwietnia 2009 r. o bateriach i akumulatorach


Informacja ws. zbiorczych zestawień danych o rodzajach i ilości odpadów, o sposobach gospodarowania nimi oraz o instalacjach i urządzeniach służących do odzysku i unieszkodliwiania tych odpadów

2014-02-26

+ więcej: Informacja ws. zbiorczych zestawień danych o rodzajach i ilości odpadów, o sposobach gospodarowania nimi oraz o instalacjach i urządzeniach służących do odzysku i unieszkodliwiania tych odpadów


Opinia dotycząca możliwości stosowania młynków koloidalnych

2013-11-26

+ więcej: Opinia dotycząca możliwości stosowania młynków koloidalnych


Wymagania dla instalacji MBP jako instalacji regionalnej

2013-07-02

+ więcej: Wymagania dla instalacji MBP jako instalacji regionalnej


Stanowisko dotyczące kwestii magazynowania odpadów na składowisku odpadów

2012-08-01

+ więcej: Stanowisko dotyczące kwestii magazynowania odpadów na składowisku odpadów


Menu główne portalu

Ostatnia modyfikacja strony: 27.10.2016 r., 07:57.

© 1997-2012 Ministerstwo Środowiska e-mail: info@mos.gov.pl, tel. +48 (22) 36 92 900

Serwis odwiedziły 351933 osoby.      Serwis finansowany ze środków EFP Phare EFP Phare